Coachpraktijk

‘Waar gaat mijn leven over?’

Je bent een wereldverbeteraar, maar je weet niet waar je moet beginnen. Of je bent tot de conclusie gekomen: dit is het niet meer. Je leven vervult niet meer of je bent ergens in vastgelopen. In je relatie, in je werk. Maar wat nu? Dit is het moment dat je je tot een coach kunt wenden.

Coachtraject zelfrealisatie

Zodra de dingen die je doet in je leven samenvallen met jouw essentie, met jouw hoogste potentie, met het unieke mysterie dat jij bent, dan gaat je leven stromen.  Dit is wat ik ontdekt heb door mijn pad te lopen. Dit pad is geen rechte weg, en er is geen eindpunt. Wat dit pad mij geeft is healing, compassie, levenslust en vertrouwen. Als coach begeleid ik jou graag om jouw pad bewandelen, waarin jij op zoek gaat naar je hoogste niveau van zelfrealisatie, je hoogste optie, de essentie van waar je leven over gaat. Vanuit de gedachte: je doet het wel zelf maar niet alleen. Ik begeleid je om tot jouw kern te komen, voorbij het ego, maar niet zonder het ego. En om vandaaruit een visie te ontwikkelen op je leven, zodat je helder krijgt wat jouw unieke bijdrage is.

Normaliter bestaat een coachtraject uit circa 10 bijeenkomsten, maar we kijken natuurlijk samen wat er nodig is. Nieuwsgierig naar meer? Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis eerste gesprek.

Business coach traject

Hart voor de zaak of hard voor de zaak?

Zit je met je hart in je werk? Of ben je hard aan het werk? Waar gaat je passie naar uit en waar ligt je hoogste potentie? Daarin kan ik iets voor je betekenen.
Zodra de dingen die je doet samenvallen met waar het voor jou om gaat in je leven, ontstaat er flow. Dan ga je met plezier en vol energie aan de slag en raak je vervuld van wat je doet.
Ik begeleid je om tot jouw kern te komen, voorbij het ego, maar niet zonder het ego. En om vandaaruit een visie te ontwikkelen op je leven, zodat je helder krijgt wat jouw unieke bijdrage is.

Ik nodig je verder ook van harte uit voor een gratis liftgesprek waarin ik je laat kennismaken met je essentie. Daarin kunnen we kijken of een verder traject passend is.

Individueel coachgesprek

Er is altijd de mogelijkheid tot een eenmalig coachgesprek.

Coachtraject in combinatie met portretfilm

Omdat ik filmmaker ben kan ik je de unieke kans bieden om een portretfilm van je te maken als ondersteuning voor je coachtraject. Voor portretfilms die ik heb gemaakt verwijs ik je naar mijn filmwebsiteericcreemers.nl/portretfilms